06 October 2011

The end of semester!!

Assalamualaikum w.b.t.

Haii aku dah kat rumah manis rumah (instead of home sweet home).

Aku tak nak duduk diam masak and makan di rumah saje (planning nya) tapi aku rasa lah nak ikut banyak kelas yang akan bagi aku sijil-sijil berguna untuk masa akan datang.

Panjang dah mukadimah. terang panjang-panjang pun apa korang tahu.

Jump to the point.

Hari tu, hari belum habis paper. ada satu paper yang terakhir untuk semester ni tapi kami dah plan nak enjoy dulu.. di Bukit Merah.



Berjalan jauh dari Merbok ke Bukit Merah.



Sampai je, terus tangkap gambar.
Muka masing-masing belum burn.



With junior, ayu and qila.
Dania baby and bf dia.



Qila and Ina.


Lepas mandi, heading to rumah Ina. mak dia buat makan-makan. elok sangat lah sebab kami tengah kebuluran. masa mandi manda langsung tak ingat nak makan. 



Qila with Ayu.



Kat rumah Ina yang nyaman ^_^



Ada sawah padi betul-betul sebelah rumah dia




Tengah meninjau tapak kaki kerbau



Muka pakat burn T_T



Last snap before menuju Kedah semula.


Penat tak terkata tapi bak kata Dania baby, Bukit Merah tak berapa best padahal dia yang beria-ria nak pergi. So, lepas ni nak try Carnival kat Sungai Petani. tersangat dekat dengan campus ku tapi tak pernah pergi. nak jugak kangkang jauh-jauh pergi Bukit Merah. 

Ok next time di Carnival pulak. Lost World mahal. Bajet lari.

Dhaa


3 comments:

Anonymous said...

baby! yesh, karnival is our next destination, tp x sebesar bukit merah ye :) thanxs auw.. comey blognyee <3 muahxs! _dania_

AMMAR YASIR said...

Bestnya..... Ammar nak cuti jugak...huhuhuhu

faY said...

dania comey! t kte g ramai2 lg buat carnival tu kita yg punya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...