24 June 2011

Cape Wire

Assalamualaikum semua.

 Untuk tidak membuang masa selama seminggu tak update , aku nak kasi semua gambar dalam folder Close Gathering class aku di Cape Wire which is more familiar kalau di sebut Tanjung Dawai.



Planning asal , nak gerak pukul 5 tapi agak sejam tunggu semua kumpul and gerak sekali.













Dari campus kami ke Cape Wire dalam 15 minit je. Bila semua orang yang join konvoi dah ready , semua pun bergerak laju-laju.







First round : BBQ 
Boleh la dari tak de. 











Gilak









Second round : snap-snap



Muka ada senyum tapi dalam hati..





Gamaknya memang lapaq betul



Third round : makan-makan and pulang


Actually tema gathering ni hitamerah tapi tak dapat persetujuan majoriti pun..

No wonder ia jadi colorful theme. belasah jela.. 

4 comments:

Bro ahmad said...

tanjung dawai bukan ada lagu ke? rasa mcm pernah dengar je?

faY said...

betul lah tu ade lagu..

huahuahua

Alexandriana Alia said...

bestnya aktiviti macam nih... huuu

faY said...

Alexandriana Alia:

Best lah sebab dh lame plan.

hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...