05 June 2011

Everyday is blues

Aku tengah di lema ni korang..


Haih berat betul hati aku , mati lah aku kalau hari-hari macam ni..


Lebih besar lagi kes ni dari kes Gambit Saifullah yang sama birthday dengan aku tapi perangai tak sama macam zodiak aku langsung. langsung. aku baik tau. tak hina orang yang support aku. thanks my readers and followers.


Kes aku ni.. pasal tak lain tak bukan kes malas ke kelas pagi. mana aci tiap-tiap hari class start pukul 8a.m. sejak awal semester aku dah biasa ade class start lewat-lewat, sekarang dah jadi geli geleman nak bangun awal. itu saja. so , please fast forward to the weekend.



 Even bilik macam tongkang pecah , sayang nak tinggal pulak.
Tapi class punye pasal kena tinggal kejap.
END

2 comments:

アヌム ちゃん said...

Salam.singgah baca2 sini~
sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
Arigatou (^____^)

faY said...

thnx to you much

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...