06 August 2011

Si kawanku Chakkk!

Assalamualaikum.

Kejadian kat kelas Entrepreneurship  ni dah lama berlaku tapi hari ni baru sempat nak tempek gambar.



Yang tudung hitam sangat exited nak snapshot guna webbie
tudung coklat muka sedih : pelakon airmata
tudung tompok-tompok berharap tudung hitam sila blah



Masih tak kisah dengan persekitaran class Miss Intan



Muncul dua orang celebs tunjuk bakat



Pendengki juga tidak ketinggalan



Kembali kepada muka kegemaran nak mintak di rejam



Nampak kat situ ade riak wajah tak puas hati?



Sekarang nampak? nampak?


Bila Miss Intan mengamuk.. semua pakat buat busy karang vission and mission syarikat masing-masing. tahu takut..

Memang sekarang orang yang tengah taip ni takut. sebab dalam bulan ramadhan ni banyak benda nak kena settle seelok-eloknya sebelum raya supaya masa raya nanti makan ketupat tak lekat celah kerongkong. lepas tu mati mata tercelik sebab kerja bertimbun-timbun tak siap.

Lepas raya hanya ade kurang dari dua minggu sebelum study week. dengar je study week, ofcos dah nak dekat exammm. why masa so cepat berlalu? 

Business plan sangat mencabar sekarang ni. 


4 comments:

Tukang Godam said...

haaa dah study week ni study elok2...


terbaru : Tutorial menarik nak bagi

faY said...

trimas ye tukang godam.

diyan said...

sama kot macam dyan suka main webcem :P

faY said...

klo guna wc , kne ajak rmai2 bru best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...