27 March 2013

Antara ralit dan larut

Assalamualaikum.

Semakin aku mengabaikan belog ni, semakin sakit hati aku bila tengok laptop ni. mungkin atau memang takde kena mengena tapi bila tengok laptop ni macam takde menyumbang ape-ape, baik lah aku biar dia menyala dan refresh setiap saat di belog sendiri.


























Aku adalah manusia bersifat tak boleh melakukan kerja dua benda dalam satu masa. apabila aku melakukan kerja ini, yang itu akan tergendala. dan begitu lah sebaliknya.

Seperti sekarang, aku tengah menaip entry tanpa mempedulikan baju yang kosong untuk di saratkan dengan manik. aku enjoy buat manik sebab aku boleh expresskan seni membarontak di situ. hahaha tapi soft amuk lah. kalau yang hard core, tak jadi baju pantin, jadi baju funeral.


























Sepenuh tumpuan untuk baju pantin ini. bilakah giliran baju aku?

3 comments:

Seneorita Baharin said...

wah3 chanteknya...nnt anie nak tempah boleh?hee :P :D

♥WanieyZuki♥ said...

hahahah.. sabar2 tak lama lagi je tu..kikikiki. :P

nadnad said...

feewitt..lawanyaa.atin hebad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...