01 March 2013

Bulan Cinta

Assalamualaikum.

Ceh masa bulan Februari lansung takde perasaan nak rai cinta. masuk March, excited. tak tahu kenapa.

Tapi ade cerita bulan februari yang tertinggal. kawan lama, Kak Nad datang Batu Gajah. peh sampai jugak dia ke rumah aku. asyik aku je tandang rumah dia.

Bawak pergi round Ipoh sedas lepas tu balik rumah sambung gebang. bukan senang orang Penang nak datang Perak. dia datang bawak orang darah manis, Zyda. Zyda dah decide untuk aku design nikah dress dia. sangat humble ape aku cakap semua "ok. ok. ok." senang keje mak, nyah.

Si Zyda berdarah manis ape yang dia suka sangat tah. We olls kat kedai tunang dia makan bihun sup sedapp.

Terbeli macarons yang manis ni. bila pulak aku nak berdarah manis angannya makan macaron ni and rasa darah sendiri akan manis, sigh..

1 comment:

Seneorita Baharin said...

makin berseri seri atin skrg eyh..heee..xlama lg berdarah manis laa 2..hee :P kenduri nnt jgn lupa jempot anie k.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...