27 February 2013

Siaran tergendala

Assalamualaikum.

Aku harap entry ni berjaya terhasil. sebab sejak mak abah keluar dari Malaysia, mood pon keluar jugak. sampai mak abah dah balik pon mood tu tak balik-balik lagi. dengan tak berapa sihat, online pon malas. ok, like ade yang kesah kan senah.

Excited tengok souvenir mak abah beli hehe berebut sape cepat dia dapat yang lawo. yang lambat dapat yang low citarasa. sape nak tasbih lawa habaq mai, ade segenggam lagi. meh bawak bertobat gantung tasbih kat tengkok.

























Lama tak update belog ni bukan ape.. bizi uruskan adik-adik. yang sorang kena hantar balik asrama, dengan adegan nanges rindu kat mak abah lagi. semua aku. sampai jerawat pon tak segan nak muncul kat dagu tanda hormone aku tak stabil macam keadaan aku sekarang. sungguh prihatin.

























Ni dah kena hon kalut-kalut masuk gear D wakaka rasa macam red light ni lama lagi tu yang ajak adik-adik cam-whore sat. malu gila.

1 comment:

Seneorita Baharin said...

heheeh, mcm2 laa atin neh.. :D berhati hati dijalan raya ye dear...hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...