06 February 2013

WW: Sesiapa pon jua

Assalamualaikum.


Dua jeans dah aku apply menda ni and it works. aku pelik jugak sebab masa mula-mula beli jeans tu, ok je aku pakai takde pon terbukak sendiri zip tu. lama-lama dia turun sendiri. nasib baju aku style labuh. kalau tak mau aku meraung. takkan pasal aku dah gemuk?

Aku tahu mesti ade jugak yang pernah alami cenggini. jangan malu, pergi geledah laci cari keychain.

9 comments:

Afifah Najwa Yahya said...

boleh apply ni!

shu said...

bgus tips ni!

Ecah Shaimi said...

woW...xpernah terpike pon nk buat cengginih..haaa.. bagus2..ecah boleh try(nampak sgt mengalami nasib yg sama saat2 ni..haha)

Syarafina Zaini said...

tak faham.. :D

--{@ syaRafiNa's sTory B0ok @}--

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Musafir Jalanan said...

terbukak sendirik ? . . . .

ni mesti sebab FaY pakai jeans yang ketat-ketat ni, sebab tu dia terbukak sendirik, . . kan?

kepada awak-awak semua yang suka pakai seluar ketat-ketat:

awak, . . . awak jangan la pakai seluar yang ketat-ketat ye,
tak menutup aurat tu kalau ketat, cuma membalut aurat je tau tu namanye, . . . .

lagipun kesian la kat lelaki-lelaki sensitif macam saya, . . .
kalau ketat nampak la bentuk 'bumper' awak tu, . . . .

bulat, hihihi :P

geram saya dibuatnye tau,
setan pun berbisik-bisik je suruh pi pegang 'bumper' awak tu, . . . .
rase macam nak ciom2 pun ade tau, hihi :P

nasib baik saya masih Islam dan waras tau, . . . .
tahan je diri walaupun terseksa sebab awak-awak semua, . . .

nak tapi tak boleh,
suka sangat tapi tak dapat,
sebab belum halal, . . .
terseksa sangat-sangat jiwa ni kalau awak-awak semua nak tau (T~T)

tolonglah PAKAI YANG LABUH-LABUH, plis-plis-plis, . . .

kalau awak-awak semua dilahirkan sebagai laki baru awak semua tau perasaan terseksa ni macam mana.. . . . . .tapi awak-awak semua memang takkan tau pun macam mana rasanye terseksa macam ni, sebab awak-awak semua bukannye lelaki . . .

http://budakgetah91.blogspot.com/2013/01/the-fight-of-good-and-evil-continues.html

alamak, malunye saya wat pengakuan berani macam ni, hihihi :P . . . peace

kalau nasihat secara kasar gadis-gadis sekarang ni mana mahu dengar kan ? Ni dah beritahu sehabis lembut dah ni, . . . renung-renungkan dan SELAMAT MENUTUP AURAT ye awak-awak semua,

kalau tak berkenan dengan nasihat saya ni mari le serang saya kat komen blog saya kalau berani,
hehe :D

Peace No War

Musafir yang Tersilap Jalan Suatu ketika Dahulu said...

Fay, . . . . saya nak minta tolong, . . .

tolong delete fully komen Encik Musafir Jalanan tu, . . . . .

Tak sepatutnye saya komen sebegitu, . .

http://budakgetah91.blogspot.com/2013/01/the-fight-of-good-and-evil-continues.html

Terima kasih,. . . . .

Musafir Jalanan said...

Assalamualaikum, Fay.
Mintak tolong sangat2, . . . . .
Tolong padam kesemua 3 komen saya yang agak berterus-terang termasuk yg ini ye.

Bimbang pulak kalau ia bukannye mencegah, tapi makin memburukkan keadaan pula.

Komen itu dibuat agak mengikut perasaan.
Maaf.

Please. Help me.

Musafir Jalanan said...

Assalamualaikum, Fay.
Mintak tolong sangat2, . . . . .
Tolong padam kesemua 3 komen saya yang agak berterus-terang termasuk yg ini ye.

Bimbang pulak kalau ia bukannye mencegah, tapi makin memburukkan keadaan pula.

Komen itu dibuat agak mengikut perasaan.
Maaf.

Please. Help me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...