03 February 2013

Wall deco 3D

Assalamualaikum.

Dah lama aku berangan nak bilik ala-ala gerlish. aku naik buhsang tengok bilik kusam je nasib tak berlumut. sawang sikit-sikit ade. ni sebab banyak sangat godaan. godaan yang macam tulah.
Nasib lah ade mak aku yang prihatin just beli wall deco and terpulang lah kitaorang nak tereban tang mane menatang wall deco tu.
Aku jadi excited sebab dia punya color lawa, bunga timbul siap ade rama-rama macam hidup pulak.

Waaa walaupun tak memerlukan creativity and tahap idea yang tinggi, tapi kena ade ketekunan jugak nak buat kerja tampal-tampal ni.

Kalau nak tunggu aku hias bilik ni, gamaknya abah aku pencen pon belom tentu dapat tengok. 

 Hoyeh ade rama-rama. tapi telah di awet.

Aku bajet nak letak frame gambor kat tengah-tengah tu.

Burung makan rama-rama tak?

4 comments:

shu said...

sy pun ada wt kt diniding almari :)

Asmieza As said...

hehe. sy pun ada. last sekali ibu buang. sbb dia nak cat bilik sy pulak. nasip baik cantik. mcm princess. hewhew

Lieyana Ahmad said...

hai fay . tq!! bilik lama i dulu ada buat cmni . tp skrgtdh pndah rumah . :)

Lieyana Ahmad said...

hai fay . tq!! bilik lama i dulu ada buat cmni . tp skrgtdh pndah rumah . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...