13 February 2013

Masa di ambil

Assalamualaikum.

Aku lah bapak, aku lah mak. ayat macam kematian laki. tapi aku masih belum berlaki. aku ambik alih tugas mak abah since diorang pergi umrah kelmarin punya kelmarin.

Bukan tak biasa berjauhan dengan mak abah, tapi kali ni mak abah yang pergi jauh dari kami. dua minggu je pon.. tapi still rasa sunyi. you know. it is really SUNYI.


Takde dah suara mak abah ajak pergi ngeteh tak kira pagi petang malam without give up even dia tahu aku lah hamba Allah yang paling malas nak ikot pergi ngeteh.

4 comments:

Seneorita Baharin said...

kena jga adik2 eyh?kakak yg sgt bgus..hee.. take care dear :)

N.A.M said...

sunyi?? kejap jer kan..adik2 kn ada..klu rindu, tgk la gmbr mak abah..confirm dpt kurgkan rasa rindu!

kyoshi_sousuke said...

wah air kelapa..best nya

Iyraa Cariyno said...

anda di tag

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...