17 January 2012

Waja yang tidak Wajar!

Assalamualaikum w.b.t.





Perasaan pun remok redam macam anda lihat di atas.


Satu malam aku tak boleh tidur effect pelanggaran di suatu lewat petang. Salah aku.

Esoknya kau tepon mak semula nak  bagi tahu hati aku yang gundah gulana sampai tak boleh tidur. Lepas tu lega kejap dengan kata-kata semagat mak aku. disusuli kata-kata confident dari abah. hoyehh ALHAMDULILLAH..

Makan terus kenyang tidur terus lena. just worried kalau abah aku merajok sebab keretanya telah kemek aku langgar lori time reverse gelojoh tak tengok side mirror. 

Memang wajar aku meninggalkan waja tu di Batu Gajah untuk rawatan penyembuhan sehingga aku rela menunggangnya semula.

Dhaaa

3 comments:

|cah-sahaJa said...

be careful next tyme yee.. :)

faY said...

tehee thanx ;)

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...