23 May 2011

Cinta kedai kopi

Elok je kaki Atiqah (bukan nama sebenar) melangkah masuk kedai Pak Pong Pak Mustape , ada seorang abang polis tegur Atiqah. Abang polis tu pakai uniform polis , tu yang Atiqah tahu dia seorang polis. kalau tak silap Atiqah, kat uniform dia ada tulis nama Hakim (pun bukan nama sebenar). ok..

Hakim tunjuk isyarat cawan ke mulut. Ajak minum la tu. Atiqah senyum je. niat Atiqah just nak beli kuih lempoyang yang chek kiah letak kat kedai ni pagi-pagi buta.

Dah selesai beli , Atiqah pun blah. dalam hati masing-masing , semoga ada pertemuan kedua.


Adegan seterusnya aku tak tahu. ni lah set pengambaran percintaan mak dan abah aku bermula. sebab tu aku guna bukan nama sebenar. motif tak guna nama Encik Yahya and Puan Nor Lida , saja nak bagi surprise.  Happy anniversary yang ke 21 mak dan abah.


2 comments:

cucu umie said...

happy anniversery bt mereka..semoga berkekalan yer

faY said...

makasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...