21 May 2011

Yuk minum tea sama coffee

Apehal tiba-tiba sleng Indonesian malam-malam gini. siap ajak minum tea.


Sebab.. aku excited ade seorang blogger dari Indonesia comment entry aku. mulanya aku comment kat entry dia yang cerita pasal trip dia kat Singapore langsung ke Malaysia, Kuala Lumpur.

Macam mana aku boleh follow belog dia? al-kisah, aku google fashion muslimah. ade pulak picture dia. sopan dengan gaya dia yang tersendiri.




Blogger tealovecoffee said...

cute wedges! ayo beliii :D
hehe saya juga suka beli baju, tampak bagus di patung tapi tak cocok dipakai saya :P

BTW, I'd love to go to KL again ^^
May 21, 2011 11:05 AM
Delete

Blogger faY said...

kamu kan designer. design sendiri mesti nampak cocok!

do visit KL again.

it's malaysian's pleasure..
May 21, 2011 8:26 PM


Tengok dari default picture dia sangat sempoi orangnya. hahaha


Terjah belog cinta tea coffee


Bukan orang sebarangan.

Terima kasih sudi singgah gudang bersepah saya ni cik tia =) 

6 comments:

cucu umie said...

ramaikan kita boleh dpt kaan..dry overseas pon ad..hehe simple jer dia tu

faY said...

yup cucu umie.

tp yg dekat2 pon tak terkawan lagi.

thnx sudi follow

Mr.Thinker@Ali said...

Blog dia kemas. suke3. btw, Thinker kt sini pd kedudukan 38. :)

faY said...

mcm kenal ayat 2?

huhuhuhu thnx yatch thinker

Mr.Thinker@Ali said...

Hehehe. Maaf, ubah sikit ayat tuh. :)

And most welcome. Blog nie pun style gk. sbb tuh dtg lg neh. :)

faY said...

trimas laa.

kamu tu blogger cekang.

segan pulak kamu dtg singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...