15 May 2011

Wedges terbaik dari gudang

Bila aku rajin , selalu jugak la aku ngendap online shop kat belog mahupun fb.


Dah beberapa kali jugak aku shopping online. sebab utama aku suka shopping online : kemungkinan untuk jumpa dengan orang yang pakai baju or kasut sama dengan kita tu kurang.


Ni aku nak show kasut yang aku rase lawa-lawa.


Nasib je duit aku kering kalau tak , aku grab dah.




Setakat 3 inch setengah ape ade hal?



Aku sangat suke material dari baldu



Suke-suke!



Nampak sopan kalau pakai dengan baju kurung



Untuk sape-sape yang berani mencuba







Sila ke fanpage Princess House


Kat situ ade kasut yang setinggi-tinggi alam sampai yang flat shoe pun ade. 


Kalau baju aku suka shopping kat Cute Korean Style and Butik Alamaya






Aku pakai memang la lain macam sebab aku bukan model T_T

ok dhaaa 

4 comments:

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

jual ke?

faY said...

tak de nye jual..

tukang beli je

tealovecoffee said...

cute wedges! ayo beliii :D
hehe saya juga suka beli baju, tampak bagus di patung tapi tak cocok dipakai saya :P

BTW, I'd love to go to KL again ^^

faY said...

kamu kan designer. design sendiri mesti nampak cocok!

do visit KL again.

it's malaysian's pleasure..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...