12 December 2012

Layankan je

Assalamualaikum.

Tak pernah otak sepantas ni berfikir tajuk entry. selalunya, stuck tak jumpa tajuk even dah habis karang entry. tapi kali ni tajuk je yang laju di taip. entry tak productive lah pulak. itu normal bagi aku.




























Ye, aku baru grad tapi sila bace dengan mood zero entah lah. aku rasa takde yang special. aku tak lambung-lambung topi dengan budak class. takde snap picture banyak-banyak sangat. just dengan family sebab keluar je seberoyan manusia dari DATC tu termasuk aku, aku point family aku. tangkap gambar sepam dua terus shoot balik rumah mak sedara kat Rawang.

Seriously, semua berjalan lancar. tapi aku blurr aku pon tak tahu kenapa.

Dapat surprise dari SAN dengan teddy berat gila pon boleh blurr.




Member-member aku semua bara aku blah awal sangat. bila dah balik baru aku nyesal awat lah aku jadi lagu ni. *sigh




Tapi aku berpuas hati  jugak lah. my apparel from head to toe made by me. kasut SAN sponsored. mood happy balik.

Tahniah kengkawan semua. yang bakal grad next year pon skali!


4 comments:

Seneorita Baharin said...

As salam. congratulations dear! good luck in da future. May Allah bless u :)

Hahazirah Througheart ∞ said...

singgah sini~ ^^

Nik Ainaa said...

jom join Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew!! Ada dress korea dan jam tangan untuk dimenangi! :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/senarai-hadiah-segmen-up-follower.html

faY said...

thanx anni. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...