31 July 2011

Sesuai sangat lahh

Assalamualaikum.

Selamat menyambut ramadhan Al-mubarak semua.

Siang tadi, saje keluar jalan-jalan kat pekan batu gajah. aku rasa aku dah lama tak jalan sekitar pekan ahad. yang banyak jual barang-barang macam pasar malam tu.. aku panggil pekan ahad sebab dia buat hari ahad.

Sangat banyak tudung cantik-cantik. jangan pandang rendah kat pekan biasa-biasa ni. murah pun murah.

tapi aku tak beli pun laa. baju raya aku tak ingat specific warna ape. kang silap beli, jadi tudung saji pulak tudung tu.

So, ape yang aku beli?



Kasih Benar Kasih


Aku tak sure best ke tak tapi yang pasti, cover dia sangat comel!! rasa macam novel kanak-kanak. 

Bila beli novel area bulan ramadhan ni aku teringat pulak masa aku form one sampai form three. mesti beli novel masa dalam bulan ramadhan. bila baca time tengah hari sampai petang tak ade lah tertunggu-tunggu waktu bukak puasa. bila ralit duk baca, terus tertidur. bangun-bangun terus bukak puasa. yey!

Last word.. Selamat berpuasa. mari ramai-ramai kumpul pahala sambil kurangkan dosa =)




6 comments:

asamasin said...

fay..nk pinjam.. :D

abah khalisha said...

suka btl bc novel ya..salam ramadhan

faY said...

@asamasin: eh ta boleh. tak abes baca lagiii

faY said...

salam ramadhan jugak =)

Leyayana Sadzali said...

- besh tak novel nie? sedih buku nie takde kat sni

faY said...

biase je.. cover dia je yg comel. cerita dia mcm x realistic..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...