08 July 2011

Tangan menaip

Assalamualaikum. Salam jumaat.

Motif update, sebab tiba-tiba mate jadi berpinau-pinau tengok note yang dah macam gudang colour. berwarna-warni dok highligth sana-sini.


Lagi seminggu dah cuti mid term semester. lepas je cuti tu memang bertimbun assignment nak kena submit, presentation, preparation test and quiz. blablabla
Aku perlukan tenaga lebih. seperti kenderaan untuk ke sana sini.



Kerja pun jadi mudah bila ade kuda ini.

Masa semester dua aku naik keldai je. atas ehsan adik aku, dia bagi pinjam kuda ini yang lebih up.
HAHAHA



Ini keldai tunggangan saya. sekarang tidak lagi sebab dah ada kuda

Sekarang macam dah malas nak naik kuda. aku nak naik kereta. FAIZ pulangkan kereta! 



Dia bagi pinjam kuda pun sebab dia dapat naik gajah.

Aku tak kira, lepas mid term aku nak bawak gajah pulak. lepas ni aku akan lebih banyak kena  buat kerja di luar. projek juta-juta tengah tunggu aku.



Aku dan gajah tak boleh dipisahkan. T_T

Anyway, thanks to you much Faiz bagi pinjam kuda. sangat berjasa. juga sim card UPAX kau tolong beli guna ic kau. aku dah pernah beli upax itu pasal guna ic kau paeh. even kat rumah hari tu punya cuti semester kita perang terok, kau still tolong kakak kau ni. hahaha kejam gila aku pergi remove dia dari fb gara-gara bengang. bangang


5 comments:

cucu umie said...

semoga dptlah gajah tu ea naik cuty nie..hohoh

Nurul Jannah said...

air dicincang takkan putus..hehe

faY said...

hahaha korang. jum naik gajah

SimplySeoul said...

Nak request gajah dengan parents juga...tapi xmungkin ditunaikan.

faY said...

huhuhu gajah besar sgt kut.

request keldai dulu. maybe dpat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...