01 July 2011

Stuck in July

Hai sekalian orang.


Aku tak tahu kenapa ramai yang bercakap pasal bulan july. ade ape dengan july?

Personally, dalam banyak-banyak bulan dalam calendar aku paling suka bulan july. cantik and cool macam orang-orang yang terlahir di bulan july. termasuk aku.

Jadi siapa-siapa yang lahir di bulan July terutama hari ini , sila berbangga dan ucap sendiri selamat hari kelahiran untuk anda.




Kek pemberian ikhlas dari aku. xoxo kek birthday aku yang tahun lepas punye. ambik lah makan. tak basi lagi ok. still looking good as shown in the picture. =P


Dalam keluarga aku , seramai 4 orang berada di posisi bulan July sebagai bulan penambahan angka umur masing-masing. Which is my Abah, Me, my Younger brother ang my Younger sister. My encik SAN too.




Mark your own date before late. T_T


I love July. Please love me too..

4 comments:

Eyka said...

eh..eh..nak ckp terima kasih boleh? haha:P tetibe je~ hahaha...anywy..sedp kek 2..laprrr~ grrrr~ huhu..=.="

faY said...

ahahaha mmg tiba2.

boleh je ambik kek 2 =P

SimplySeoul said...

Selamat Hari Tua...sy pun July jugakkk.

faY said...

yes ramai rupanya lahir bulan July

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...