20 July 2011

Terima kasih tolong potong niatku

Assalamualaikum semua..

Baru-baru ni aku ade pasang niat nak pakai braces. yup braces. gigi aku atas dan bawah terabur tapi niat nak pakai kat bawah je. sebab bawahnya macam tonggang terbalik terjenggul dari gusi. malu sikit mengaku diri cacat.



T_T

Apesal baru sekarang aku nak kisah pasal nak pakai braces? dulu aku ade jugak terpikir nak pakai tapi bende alah tu sakit kan? aku hold sekejap niat tu. 

Tiba-tiba minggu lepas aku rasa macam nak berbraces. 

Terbaca di kosmo pasal sorang mamat ni tertelan besi braces. eeuuu baca sini kalau nak trauma jugak.

Langsung tak jadi. bia lah aku senyum tak lawa janji aku tak sengsara tahan sakit and makan. tak boleh makan sembarangan tu lagi sengsara pada aku tahu?



2 comments:

diyan said...

kadang kadang gigi tak tersusun manis bila senyum :)
heee kalau nak pakai pon boleh tapi kena byk pantang nya kena cuci selalu dan lain lain yang tak perlu di nyatakan :P . heee . awak sya suka komen tapi kalau boleh ubah setting word verification tuh boleh > kacau laaa :(

faY said...

owh ade word verification eh. saye ta persan pulak. ok segera di ubah =) thnx diyan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...