23 November 2012

Oleh itu..

Assalamualaikum.

Hampir tiga tahun aku dah mengadu domba dengan SAN, aku rasa ujian paling berat adalah jarak.




Sorry tak ade credits untuk doodle ni. aku cilok kat fb je.

Aku setuju sangat. bila berjauhan memang itu ujian tapi kalau duduk dekat pun ujian jugak.

Ade satu sem je aku pernah duduk dekat dengan SAN sebab dia practical kat area Uni aku. happy gila masa tu. baru lah rasa macam ada bf. hujung minggu keluar.. tak weekend pun keluar heee.

Lepas tu berjauhan balik..

Bila ade kesempatan nak berjimba tu, macam-macam dalam otak aku plan nak pergi merata-rata padahal jumpa dua tiga jam je.

Selalunya aku mesti point nak pergi tengok wayang. 

Balik rumah tu mula menyesal sebab tak banyak spent time bersembang and mengadu domba dengan SAN hah nyesal! duk dalam wayang sejam lebih nganga tengok screen. sejam lebih tu kalau lepak minum-minum boleh buat modal bodek beli teddy bear besar bapak.

So, aku tak akan tengok wayang dh kalau keluar dengan SAN. aku rela duduk tenung muka dia berjam -jam lepas ni. dah kawen nanti baru lepak tengok wayang sebab banyak masa dapat spent dengan SAN. weee




Last-last dapat snap gambo dalam kereta je. huh

2 comments:

fieza sani said...

Yup..setuju klu pjj (percintaan jarak jauh) ni mmg ujian utk psgan tu..ujian kesetiaan,kesabaran..so masing2 kena pandai mjaga relationship.. :-)

faY said...

iye fieza sani :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...