28 November 2012

Santapan jerok gambar

Assalamualaikum.

Dah lama tak hang out berlima dengan 4 budak jebon tu.



Yang teringin nak menjebon, meh kenal dengan diorang.
Atas: Aini, aku, Teah.
Bawah: Ela, Dea, Teah, aku sekerat, Dea lagi, Ela lagi.

Kita telah berjebon bersama sejak sekian lama.

Last time yang kita keluar together is a blast! walaupun at first Aini macam nak buat taik. nasib baik bukan cirit.

Ok malas nak story balik cerita almost dua bulan lepas.
























Sebab gambar ni dah terlalu lama dalam folder hujunggg sekali. aku rasa layak di panggil jerok.



1 comment:

Atiqaa Payung said...

hahha bold skit perkataan "JEBON" XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...