13 January 2013

Benda baru juga bawa bala

Assalamualaikum.



Nak kata aku ni metroseksual tak lah jugak. sebab ni semalam baru first time buat manicure. buat kat tempat tah pape pulak tu. aku memang dah lama usha tempat nak manicure.

Kalau aku tak buat manicure tu semalam, aku sure lepas ni aku pergi jugak nak try buat. yelah selama hidup ni, tak pernah-pernah buat. so semalam dah buat, lepas ni tobat lah tak buat dah.



Habis jahanam jari and kuku aku. rasanya kuku asal aku yang bersalut kunyit campur bau dedak sikit berpuloh kali ok.

Terus tak nak jadi metroseksual kalau macam ni bahananya.

Cuak jugak muka aunty tu bila jari manis aku berdarah. kuku jari kelingking aku nipis terus bahana pekerja aunty tu tonyoh macam kuku aku ni jambatan bosi. aku pulak memang tak reti nak sound-sound ni. aku diam jelah tapi aku cakap terus terang jari ni sakit and pedih.



Tak nampak lah pulak tapi kesan dari manicure tu, aku dah tak boleh makan sambal belacan kaww dengan tangan. mahu sebulan nak recover kecelakaan ni. dah lah tak shining lansung. siap bergerutu kuku gwa kalah orang melombong bijih timah.



4 comments:

Nadia Farehah Mohamad said...

buat kat mana teruk jadi tu??huhuhu...kita pernah buat mani kat Times Square...masa tu tgh promotion...pedi kalau buat mmg seksa juge....:(

Seneorita Baharin said...

amboii siap mani kuku lg ye..kalau kau fay..hehe..atin, anie tag atin join semen ni http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html hee..join tau..hee :D

iera said...

tu la ang..
nak sgt kan...ha3

kinara kinatara said...

ish kat mana 2 buatnya....takut pulak tengoknya..kina x suka buat benda gitu..huhu...buat sendiri baru puas hati..huhuhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...