28 January 2013

Buat Terok #6: Artis, manusia biasa

Assalamualaikum.

Aku setuju bila artis-artis cakap dia manusia biasa, normal. tapi ade satu yang aku heran bila bab cinta and kawen. sebab aku rasa kalau kita manusia biasa, kita tak macam tu. ok tak paham.


Artis juga manusia. kita yang bukan artis, tak femes juga manusia biasa. satu persamaan, kita manusia. tapi ada satu perbezaan bila bab ini:

 Takkan ada hasben yang sanggup tengok bini dia kena gomol dengan laki lain time bekerja.
Samalah dengan bini, takkan rela hasben dia kamceng dengan perempuan lain.
So, artis bukan lah manusia biasa, dia manusia luar biasa. haha sanggup tengok ape yang manusia lain tak sanggup tengok benda tu jadi kat pasangan-nya.


Kata manusia biasa.. belom manusia biasa lah kalau dah sanggup tengok partner kena gomol dengan orang lain :)

1 comment:

Aeda Zainal said...

mendalam maksud di situ ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...