27 January 2013

Kongsi boyfriend

Assalamualaikum.

Bukan senang nak kumpulkan semua Gangster lima-lima orang ni. bila semua ada, pakat roger ajak date. tapi ni first time kami berlima date bawak hero.

Tunggu aku pose kejap ye Teah. nampak budak baju merah dengan mak tiri baju biru. haaa tu hero kami hari ni. si hensem boy Amir.

Dari kiri: mak tiri Ella, mak tiri De'a, mak tiri Atin and mak tiri Teah. 
Kalau time ni ade markah untuk practical jadi mak, semua lulus aku rasa. semua tak failed jaga kerenah budak umur 2 tahun yang kalau boleh semua permainan kat Kids Zone ni dia nak main. tu tak termasuk kami-kami yang tumpang sekaki nak main.

Yang excited, mak-mak bukan budak tu. tapi aku bet dia excited jugak sebab sape tak excited dapat mak tiri gojes.

Raasanya dari 5-6 tahun dari sekarang bila nak gather-gather balik memang payah. tambah pulak kalau dah kawen ade anak. haihh date bawak anak.

Owh ye, ade yang rasa tak sorang kawan aku yang gojes yang belah kiri ni macam Ersalina (Setia Hujung Nyawa). wahaha in case kalau ade yang perasan lah sebab kami memang cop dia L pon. 


Takde kan? kbye.

1 comment:

Asmieza As said...

muka dia mcm Ersalina lah. haha. sama pulak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...