25 January 2013

Depan tingkap pon jadi

Assalamualaikum.

Aku tak mau lah nak heran sangat kalau orang suka bandingkan muka aku dalam gambar nampak lain dari realiti.
Kalau dalam gambar nampak tak lawa, depan-depan lagi lawa dari gambar. -ni aku keras. heran.
Sebab realitinya, bukan aku sorang lah aku bet semuaaa orang pon akan pilih shot yang paling cun baru publish kat mane-mane tempat kan. So, yang ni aku tak heran.
"Dalam gambar putih gila, tengok depan-depan tak lawa lansung."
Tapi jangan lah cakap macam tu kat depan aku.. kering lah air mukaku. awak pon sama keyy. 

Berbekalkan tingkap besar nak mam dengan cahaya macam lampu studio, dapatlah aku hasilkan muka separa fake. masih belom fake ye. kalau nak fake, masuk kotak ini! 

2 comments:

^^eKaTiKaH^^ said...

biaselah, dalam gambar akan nampak lebih cantik kerana edit.. hee.. realiti? kite sendiri yg tahu :)

Seneorita Baharin said...

Atin makeup sendiri ke 2? chantekk..ttbe tringat time kte maen makeup2 dulu..heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...