09 April 2012

Ada yang makan lauk kasut hari ni..

Assalamualaikum w.b.t.

Agak jam dinding nak pacak jarum pukul 1 baru aku gerak pergi dapur. aku benci ah asal nak makan je kena masak. pehal tak siap je atas meja kan senang. dah siap semua masak binatang ayam, nak kena jemput depan idong ajak makan. rutin.

Ye hari ni masak sup ayam je. senang gile main campak-campak je bak kata member aku si ketot. 

Bersyukurlah ada jugak kaki dan tangan boleh masak bila lapar. bila ada orang suruh masak untuk perut jamban dia tu. Dalam banyak-banyak jenis lauk mungkin lauk kasut dia layak makan. hahaha



Kalau ni lauknya aku hadap je memang takde masalah. 

Rasa lapar dah terketar perut. aku kena makan sekarang.

Tapi..




I agree with u more and most lah Marilyn Monroe.


Entry ni bukan pasal nak updae lauk pauk hari ni je macam anti social.

Aku ada ah bekenan dengan heels untuk kawen-kawen. buat pakai jalan pun sesuai. bila aku tengok pattern dia lebih kurang je la kan. yang beza mungkin fabric dia.



Ak suka tapi color dia kureng tangkap bagi aku.


Gila tak suka! suka gila.



Ni time jalan-jalan bawak scooter pon ok.



Lebih kurang di atas.



Boleh pakai m  asa pergi konsert Maher Zain.



Kim K tengok aku pakai kasut ni time wed aku m au dia teriak.



Haa ni kasut special pakai masa daftar adik aku masuk boarding school.


Dhaaa aku lapar gila!



2 comments:

sis92 said...

kasut yg corak bunga tabur tu comel gila la siot :D

faY said...

cantik gila kan2 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...