19 April 2012

Day 3: If you could only have one wish, what would it be?


Kenapa satu? jemm aku ni kalau mintak satu je rasa macam tak cukup. tapi bagi lebih-lebih wish kang tak cukup satu hari aku nak kelentong.



Aku ada satu condition before aku state my silly wish ni. conditionnye, hidup aku lengkap. means, ade family because aku sangat tak boleh hidup tanpa my family members. so kalau aku wish nak muka macam Kim K, aku masih ade family. hah pape jelah.



Condition seterusnya, aku tengah happy, semua orang sayang aku. hehehe macam sekarang la gamaknye. takkan time aku tengah dalam tahanan Abu Dhabi then aku just ade one wish of course it will be aku nak bebas. dah wasting my only wish..



So, aku nak wish aku ade family yang lengkap. family members yang sekarang di kekalkan. hidup harmoni ade husband, anaks (dua orang cukup dah) then tak ade yang meninggal. either dunia and hidup. memang tak logic wish ni tapi nama pon wish kalau termakbul means keajaiban.




Dhaaa


2 comments:

fyna said...

auw! anak 2 je syg? hehe

faY said...

hihihi thnx sis dtg sini =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...