13 April 2012

Same copyright ☠

Assalamualaikum w.b.t.

Aku ni kalau bab artis international memang slow sikit. dah lah muka tak berapa nak cam buatnya sekali dia tegor aku, aku buat dono je padahal orang lain dah lemah lutut poyo nauuu artis nak tegor aku. kau sape.

Tak cam muka satu hal, nama lagi lah haramm aku nak menggingat. baek aku hafal nombor topup. so, kalau ade yang muka iras-iras tu aku bantai buh nama sape yang lagi popular. contohnya..



Kak Katy aku kenal nau lah. 



Nyesal pulak beli aku ingat kak Katy.



Kau dua-dua aku tak nak. eh tak kenal.



Dua-dua bughuk.



Sape ntah.



Kau berdua bukan orang yang same ke?



Lah aku ingat Elijah ni pompuan.



Yang ni memang aku tercompius kejap.



Aku rase macam pernah tengok kau nyanyi. belakon. kot. 



Kau belakon Bella calamidades tu ke?



Mane satu yang belakon Black Swan? dua-dua? my god..



Kau double G sebab kau lagi huduh dari yang single G tu kannn.



Kau mati meninggalkan kembar kau kan.



Yang pasti, aku tak sio nak makan pastry seacuan kau.



Tang mane sama? tak baek la buat kak Sarah cenggini.



Sebijik nauu.


Dhaaa




1 comment:

sis92 said...

hihi mmg ada serupa lah..kesian kak jessica hukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...