14 April 2012

Menjebon @ Jepon

Assalamualaikum w.b.t.



Here we are, Jepun.

Perjalanan mengambil masa setengah jam je. kami naik jet semata-mata nak feel Jepun. ni sebab si Ketot dok verangan nak honeymoon kat Jepun sangat-sangat aku bawak lah kang kempunan.

Kepala aku masuk angin nak menaip banyak-banyak pon dah bebai. ni aku tempek picture sepanjang di Jepun jelah.



Bahasa cina. pulak?



Ade rupe jepun tak? bukan rupa aku. environment tu ha.



Cuaca kat Jepun agak baik that is why kami relax pakai baju nipis. T_T



Kami silap landing kat China kot?



Kau pehal Aini?



Kira rumput. rumput kat sini lain sikit. import balek Mesia jugak.



Cuaca agak panas sampai berpeluh aku setting camera buat self-timer.



Kau honeymoon jelah kat Taman Jepon ni ye Ketot.


Dhaaa




4 comments:

Azizi wRotE said...

ko pg jepun erk ?? menarik2

sis92 said...

kat mana taman ni ?

faY said...

Jiji: takde lah ko ni agak2 la.

faY said...

sis92; kat taman jepun kat ipoh. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...